Virksomheder

Virksomheder

SUNDHEDSORDNING – FYSISK OG MENTALT
Jeg tilbyder fysisk træning til og med de ansatte. Jeg etablerer et fitnessområde uden indkøb af dyre træningsredskaber. I din virksomhed bruger jeg udelukkende ting jeg finder på stedet. På kort tid vil virksomheden opleve mere energi, større glæde og væsentlig mere fysisk og mentalt overskud. Dette vil kunne ses på bundlinjen – da virksomheden både internt som eksternt sender ”stærke” signaler om, at medarbejdernes sundhed og trivsel tages seriøst. Træning består også af mentaltræning, således strategier fra træning overføres til de opgaver virksomheden i det daglige udføre. Det skaber overskud på alle fronter.

COACHING – FOREBYGGELSE AF STRESS, MISTRIVSEL OG FASTLÅST KULTUR
Jeg tilbyder faste firmaaftaler i forhold til coaching. Jeg komme jævnligt i virksomheden, hvor alle kan booke en tid. Mange ting kan der handles tidligt på, inden det sætter sig som stress, dårlig humør, mistrivsel eller udmønter sig i for mange sygedage. Virksomheder anvender i stadig stigende grad mig til en-til-en samtaler, teamcoaching eller faciliteringsopgaver. Det er ofte ønsket om trivsel, medarbejderfastholdelse og bedre resultater, der får virksomheder til at bruge mig som coach.

LEDELSESUDVIKLING
Jeg tilbyder et 3 – 6 md. forløb, hvor du finder ind til dine værdier, der vil fungere som dit kompas i alle dagligdagens beslutninger. Du vil opleve en ro og en frihed da du vil komme til at navigere udfra dit eget kompas. Du er ikke kun chef for dine ansatte men bliver i høj grad din egen chef. Du vil opleve et væsentlig større overskud og energi samt større arbejdsglæde hos dine medarbejdere. Hvorfor virker det ? Fordi alting starter ved os selv !

FORANDRINGSLEDELSE
Står du foran en ændring i din virksomhed, er det afgørende vigtigt at kunne få følgeskab af dine dygtige kolleger. Succesfuld forandring kræver evnen til at skabe fælles mål og fælles retning som alle oplever medejerskab af. Kort sagt handler det om at skabe det bedste hold, hvor alle kompetencer bringes i spil. Det skaber glæde, dynamik og synlige resultater på bundlinjen.

VISIONSPLAN
Har din virksomhed ikke en vision – et mål om, hvor virksomheden skal bevæge sig hen – er der en risiko for, at ikke alle arbejder i samme retning. Med en visionsplan bliver det synligt, hvilket mål I har og hvordan målet skal nåes. Min ”360°-  værktøjskasse” hjælper jer med at lave visionsplanen – en visionsplan, der vil fungere som et synligt styringsredskab skabe større succes end man kan forestille sig.