Referencer

Coaching

“Der gik få dage – nu har jeg fået stillingen som restaurantchef. Jeg starter uddannelse til hotelchef til jan. Tak fordi du giver mig troen på at, jeg kan få mine drømme til at gå i opfyldelse. Jeg har brug for coaching på min rejse og jeg vil følges med dig !”

“Med nye værktøjer har jeg fået nye muligheder. Jeg føler mig ikke mere misforstået og oplever, at jeg udnytter mit fulde potentiale både på job og privat. Jeg ville ønske, at jeg havde de samme værktøjer for mange år siden”.

”Søren har en ro som er meget unik! Hans empatiske væsen har en helt utrolig positiv virkning på de mennesker han omgiver sig med. Alle teenagere burde have en snak med Søren.”

”Du skal vide, at jeg er dig evigt taknemlig for den person du er og alt det, du har gjort for mig – tusind tak. Du har vist mig vej, du har vist mig, at alt kan lade sig gøre, hvis bare man er to. Tusind tak, Søren!”

”Søren har coachet vores søn, hvilket har været  en meget store hjælp, både for vores teenager og for os forældre! Fra uro og bekymring om fremtid/uddannelse og tvivl på sig selv, har vi nu en teenager, der kigger fremad og glæder sig.”

”En dag begyndte det at blomstre og idag står frugterne så farverige at selv regnbuen bliver bleg ved siden af, hvad jeg har opnået.  Jeg vil ALTID huske dig, Søren Jacobsen,  for det du gjorde for mig. Søren ! Tak for alt det du har gjort for mig, jeg er dig evig taknemmelig.”

“Jeg er ude af alt misbrug og lever sundt. Jeg dyrker sport dagligt og har truffet et aktivt valg – jeg vil noget med mit liv og Søren har bekræftet mig i at det er kampen værd. Jeg har foreslået Søren, at han skal skrive en bog, for han har virkelig de værktøjer, der skal til for at hjælpe mig og andre.”

”Søren dømmer ingen og dømmer mig ikke på min fortid og mine handlinger. Han har givet mig troen på, at jeg kan få det liv jeg drømmer om.”

“På trods af min baggrund og tidligere agressive adfærd møder Søren mig som den jeg er. Han har forståelse for de skarpe kanter jeg har og møder mig i øjenhøjde. Jeg har så stor respekt for ham.”

Kommuner/Institutioner

”Søren laver 360° indsats for børn, unge og familier. Med 25 års erfaring i at arbejde med mennesker har Søren en særdeles professionel tilgang til opgaverne.”

“Mine kolleger og jeg har alle nydt godt af de “360º – værktøjer” Søren har udviklet. Det har været til gavn for os som fagpersoner og i høj grad til gavn for de mennekser vi laver indsatser for”.

”Vi har alle mærket Sørens passion, engagement og den helhedsorienteret måde at tænke på, som er en naturlig del af Sørens arbejde.”

”Søren møder alle med respekt og nysgerrighed og har en særlig evne til at bringe potentialer i spil til gavn for den enkelte og for fællesskabet.”

“Søren har et sjældent præcist blik for at arbejde med mennesker. Han har et skarpt fokus på at skabe processer, der ændre hverdagen for børn, unge og voksne. Sørens arbejde brænder sig fast på nethinden og giver mennesker lyst til at ændre adfærd og gøre verden til et bedre sted. Sørens arbejde skaber trang til at handle både hos unge og voksne.”

Virksomheder

“Søren arbejder meget seriøst og professionelt og vi oplever, han ser og går direkte efter det, der gør forskellen. Det gør han med empati, en sprudlende glæde og interesse for alle han møder. Sørens imponerende resultater opnås ved, at han arbejder målbevidst med den enkelt person og opgave – hver gang individuelt og med fokus på ejerskab hos den enkelte og til stor gavn for virksomheden.”(Coaching i virksomhed)

”Søren er lejet ind som personlig træner for dem som er interesseret. Søren Jacobsen er fantastisk til at holde gutterne til ilden og der er altid højt humør  i vores crossfit område som Søren har etableret for 0 kr.” (Sundhedsordning i virksomhed).

Personlig træning

“At få et skulderklap og opleve, at nogen virkelig tror på én burde være en oplevelse, vi alle var forundt. Sådan en tro skaber vækst både mentalt og fysisk. Søren er til dato hundredemeter mester i at være facilitator på netop den vækst. Jeg vil på det varmeste anbefale et samarbejde med Søren. Det er en investering i dig selv som du ikke vil fortryde.”

“Da min egen træning ikke lige gav de ønskede resultater, var jeg så heldig, at møde Søren. At få Søren til personlig træner, har været en kæmpe gevinst for mig. Jeg er ikke bare sluppet af med nogle overflødige kilo, men har også fået øget min muskelmasse og fået en stærkere krop, der gør mig både stolt og glad. Søren giver mig en tryghed og lysten til, at yde en ekstra indsats.”

”Søren har givet mig troen på mig selv og givet mig evnen til at sige til mig selv, at ‘Jeg vil’ og ‘selvfølgelig kan jeg!’ Resultaterne heraf har været bedre end jeg havde forestillet mig, og jeg er stolt af den udvikling. Søren har en meget professionel og yderst menneskelig tilgangsvinkel til arbejdet med fysik som såvel mental udvikling.”

“Jeg mødte Søren Jacobsen, som i den grad troede på det bedste i mig. Han gav mig støtte og redskaber til at flytte fokus. Ikke bare ift. mit helbred, men generelt. Søren har gjort, en kæmpe forskel i mit liv og vil altid gøre det. Søren har gjort det muligt for mig at tage styringen i mit eget liv. På trods af fejloperation og dårlig fysik lykkedes det mig at tabe mig 30 kg og sige farvel til de mange piller jeg dagligt tog. Tak Søren”.