Personlig træning

Personlig Træning

Personlig træning har dig og dine ønsker i fokus. Sammen planlægger og gennemfører vi et forløb, der giver mening for dig. Uanset om du ønsker vægttab, træning mod et bestemt mål eller større muskelstyrke så ved jeg hvordan vi kommer i “mål”. Er I flere, der ønsker at starte træning laver jeg gerne gruppeforløb, der giver mening og resultater.

Træning bliver en naturlig del af dig og kan foregå i dit lokaleområde med naturen som “træningsmakker”. Pludselig ser og mærker du dig selv og dine omgivelser på en ny måde. Du opnår, med få tiltag, større fysisk og mentalt overskud.

Personlig træning er til dig og jer, der tager den fysiske form og personlige power alvorligt. Du oplever gennem forløbet at din fysik og din mentale tilstand følges ad. Energi og styrke vil efterhånden udvikles i alle de situationer du færdes i. Din nye positive udvikling vil kort sagt mærkes af dig og andre.

Med et personlig træner forløb vil du opleve fremskridt på den helt rigtige måde og i det rigtige tempo så krop og sjæl kan følge med. Du vil opleve at din nye livsstil vil brede sig som ringe i vandet. Du vil ikke blot få en stærk fysik, stramme muskler og en powerfuld fremtoning, du vil opleve øget velvære og overskud, mere energi, personlig stolthed og større udholdenhed og drive.