Om mig

Mange års erfaring

Mit navn er Søren Jacobsen, jeg er 51 år og har arbejdet med mennesker i mere end 25 år. I mit arbejdsliv har jeg været vidt omkring og ejer idag firmaet 360 Jacobsen. Jeg har arbejdet som lærer, kontaktperson/familierådgiver, projektleder, leder, forstander, mentor og coach. Gennem disse år har jeg udviklet ”360° – værktøjskassen”, fordi jeg har erfaret at store mål nåes, hvis vi har det samme sprog og de samme værktøjer til relationer, kommunikation og samarbejde.

Min uddannelsesbaggrund er: Lærer, Leder, NLP Coach, Mentor, Personlig Træner, Spinning-, Fitness-, og Yogainstruktør.

Både i mit arbejdsliv og i mit fritidsliv har jeg altid være optaget af at arbejde mod fælles mål og altid med humor, nærvær og kærlighed som mine tro følgesvende. At få øje på egne og andres potentialer har og vil altid drive mig. Jeg ved, at med det rette fokus og med de rette “værktøjer”, kan alle opnå det liv de drømmer om.

Jeg tror på, at vi alle har noget at byde på, uanset hvor vi kommer fra eller hvad vi kommer med. For mig er det vigtigt, at få mine medmennesker til at føle, at de bliver set, hørt, mødt og forstået. Jeg møder alle med nærvær, autencitet, humor og kærlighed. At møde alle fordomsfri både i ord og handlinger er en selvfølge for mig.

Jeg har et særligt fokus på mine medmenneskers potentialer og har en evne til at bringe dem i spil. Med min tilgang  synliggør jeg de unikke kompetencer alle har, hvilket skaber glæde, motivation og overskud. Jeg er drevet af at få andre til at lykkes som enkeltindivid, som del af en uddannelse, en virksomhed, en organisation, en familie og i livet generelt.

I mit fritid har jeg altid sat ambitiøse mål, også hvad sport og træning angår. Mine mangfoldige erfaringer med at bringe indre fysiske og mentale potentialer i spil deler jeg gerne med andre.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Få svar på eventuelle spørgsmål eller hør mere om hvad jeg kan gøre for dig. Jeg håber på at høre fra dig.